WOONHUIS duurzaam voor u als particulier

De grootste uitdaging van deze tijd is de aarde leefbaar te houden. Een aarde met schone lucht, schoon water en een vruchtbare bodem, die we door kunnen geven aan onze kinderen en toekomstige generaties. Iedereen kan een steentje bijdragen. Bij WOONHUIS duurzaam doen wij dat door met particulieren en professionals samen te werken aan een samenleving waarin het streven naar energiebesparing en duurzame oplossingen centraal staat.

Heeft u een definitief Energielabel nodig?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wilt u energie en geld besparen?
Wilt u uw woning duurzaam maken?
Dan helpen wij u verder met de Energie-Index en een Maatwerkadvies.

Onze diensten voor particulieren

Energielabel

Misschien hebt u alleen een Energielabel nodig. Dan leveren wij gewoon een Energielabel.

Toch is het de moeite waard om even iets verder te kijken. Ontdek welke grote voordelen wij u bieden. Bij WOONHUIS duurzaam werken wij bij voorkeur met de Energie-Index. Die kijkt namelijk veel scherper naar uw woning.

Dat heeft zo zijn voordelen.

Lees meer over het Energielabel…

Energie-Index

Zelfs een woning met Energielabel A lekt vaak nog energie op het niveau van label G. Dit komt door zwakke plekken in de totale isolatie van uw woning. Het Energielabel spoort pijnpunten in de isolatie niet voor u op, terwijl de Energie-Index juist wel de vinger op die kleine zere plekken legt.

En bij een Energie-Index ontvangt u automatisch óók het bijbehorende definitieve Energielabel. Twee vliegen in één klap!

Lees meer over de Energie-Index…

Maatwerkadvies

Het Maatwerkadvies is de volgende stap. In het Maatwerkadvies bekijken we aan de hand van de Energie-Index wat er concreet verbeterd kan worden.
Op die manier leiden de kleinste aanpassingen tot de grootste besparingen.

WOONHUIS duurzaam werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven, zodat we met de meest duurzame materialen tot de kleinst mogelijke aanpassingen kunnen komen. Zo streven wij samen met u naar de beste resultaten om uw doel te bereiken. Dat bespaart u energie en kosten. En samen sparen we het klimaat.

Lees meer over het Maatwerkadvies…

Subsidie

Ook voor hulp bij het aanvragen van subsidie staan wij voor u klaar.
Past u meerdere energie besparende maatregelen toe? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie.
WOONHUIS duurzaam helpt u bij het aanvragen van uw subsidie(s).