Energie-Index: Hoe duurzaam is uw woning? Precies!

Energie-Index en Energielabel voor professionals

De Energie-Index van een woning biedt onmisbare informatie om loepzuiver te kunnen richten op eventuele pijnpunten in de energieprestatie. Voor de verhuur en verkoop van woningen is een Energie-Index in veel gevallen een wettelijke vereiste.
De Energie-Index telt ook mee voor het WWS puntenstelsel.
Bij ons bent u hoe dan ook aan het juiste adres.

Relatief kleine aanpassingen kunnen tot grote resultaten leiden. Helemaal, als die kleine aanpassingen op gerichte kennis gebaseerd zijn. Meten is weten. Dit geldt ook voor de energieprestatie van een woning. Om te weten of een aanpassing tot de beoogde besparingen leidt en de doelstellingen behaald worden, is allereerst een gedetailleerde meting van de beginsituatie nodig. Hiervoor is de Energie-Index bij uitstek geschikt.

tevreden-klanten-klanttevredenheid

De Energie-Index is in het leven geroepen om een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de energieprestatie van uw woning te bieden. De Energie-Index wordt weergegeven in een exact getal: hoe lager het getal, hoe beter de energieprestatie van uw woning.
Om achter de Energie-Index te komen, wordt uw woning zowel bouwkundig als installatie-technisch op detailniveau doorgelicht. Dit grondige onderzoek wordt bij u op locatie uitgevoerd door een gecertificeerde EPA-W adviseur. Aan de hand van de vastgestelde gegevens wordt vervolgens de officiële Energie-Index berekend en de bijbehorende gedetailleerde rapportage opgesteld.

Energielabel

Als extra service ontvangt u bij de Energie-Index standaard ook het bijbehorende Energielabel. Het Energielabel is een globale weergave van de energieprestatie van een woning, weergegeven in de letters van A tot en met G, met hun bijpassende kleuren van groen tot rood.
De gegevens die nodig zijn voor het verkrijgen van een Energielabel zijn echter niet gedetailleerd genoeg om er gerichte aanpassingen op te baseren.
Daarom werkt WOONHUIS duurzaam met de Energie-Index: zodat u uw doelstellingen op het gebied van energieprestaties behaalt.

Energie-Index
per woning tot 600m³
€ 189,-* ex. BTW
*bij beschikbare bouwtekeningen / plattegronden

Bezoek van gecertificeerde EPA-W adviseur

Kenmerken woning inventariseren

Digitale verwerking meetgegevens

Afmelden Energie-Index
op webportaal rijksoverheid

Aflevering Energie-Index,
definitief Energielabel en rapport, via e-mail

Woning groter?
Meerprijs € 24,- / 100m³

Plattegrond door WOONHUIS duurzaam laten maken?
Meerprijs per object van minimaal €22 en maximaal €48,
afhankelijk van de afmetingen van de woning.

Meerdere woningen?
Prijs in overleg

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Gerichte aanpassingen leiden tot meetbare resultaten.
Maak uw WOONHUIS duurzaam — en bereik uw doel snel en efficiënt.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.