Laat de punten voor u tellen!

WWS Woningwaardering

Wij nemen u uw zorg uit handen.

Wilt u snel en vakkundig duidelijkheid over de puntentelling van uw woning(en)? Laat deze dan uitvoeren door WOONHUIS duurzaam.
Neem vandaag nog contact met ons op.

WOONHUIS duurzaam: het maximale aantal WWS-punten voor uw objecten

Het woningwaarderingstelsel — kortweg WWS — is ingesteld om aan de hand van een puntensysteem vast te stellen in welke huursector een woning valt (boven of onder de liberalisatiegrens). Het aantal punten dat een woning verdient, leidt tot de vaststelling van de maximale huurprijs van huurwoningen die onder de liberalisatiegrens vallen.

Niet slechts een enkelvoudige dienst

Bij WOONHUIS duurzaam is de puntentelling meer dan een enkelvoudige dienst. Want met alleen maar weten hoeveel punten uw object op dit moment verdient, zou u verder niets winnen.
En juist met dat doel — winnen — onderscheiden wij ons: door u te begeleiden in een compleet, samenhangend traject om uw objecten te verbeteren. Wilt u méér WWS-punten voor uw object? Daar gaan wij voor, samen met u!

Hoe beter het Energielabel, hoe meer WWS-punten

Natuurlijk ziet u graag dat uw objecten een zo hoog mogelijk aantal WWS-punten verdienen. Dit hangt in grote mate samen met de energieprestatie (EP2) van het betreffende object. Het loont dus om het Energielabel van uw objecten vast te laten stellen. Aan de hand daarvan kunt u uw verhuurwoningen doelgericht en efficiënt verbeteren. Een beter Energielabel scheelt aanzienlijk in de comfortbeleving van de bewoners van uw objecten, maar het levert óók meer punten op voor het WWS.

Daar valt winst te behalen!

Het volgende schema laat u precies zien hoeveel WWS-punten er te behalen zijn met het Energielabel.

Tabel: invloed van Energielabel op WWS puntentelling

Laat de punten voor u tellen: tel uit uw winst!
Maak uw WOONHUIS duurzaam — en bereik uw doel snel en efficiënt.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

energie-beagle