WOONHUIS duurzaam voor u als particulier

Een grote uitdaging van deze tijd is de aarde leefbaar te houden. Een aarde met schone lucht, schoon water en een vruchtbare bodem, die we door kunnen geven aan onze kinderen en toekomstige generaties.

Iedereen kan een steentje bijdragen.

Bij WOONHUIS duurzaam doen wij dat door met particulieren en professionele partijen samen te werken aan een samenleving waarin het streven naar energiebesparing en duurzame oplossingen centraal staat.

WOONHUIS garandeert volledige onafhankelijkheid en objectiviteit bij onderzoeken en adviezen die door onze gecertificeerde adviseurs worden uitgevoerd en uitgebracht. Wij onderhouden geen enkele commerciële binding met enige leverancier of uitvoerende partij. Dankzij deze onafhankelijkheid is ons onderzoek en advies vrij van beïnvloeding.

Deze pagina biedt u een helder overzicht van onze diensten.

 

Onze diensten voor particulieren

Energie-Index

Vanaf € 229,- inclusief BTW

Nu inclusief gratis Energielabel!

U wilt vooraf weten of een aanpassing tot de beoogde besparingen leidt en de doelstellingen behaald worden. Daarvoor is allereerst een gedetailleerde meting van de beginsituatie nodig. Welke aanpassing is zinvol, en welke niet? Hiervoor is de Energie-Index bij uitstek geschikt.

Eén van onze gecertificeerde EPA-W adviseurs komt bij u op locatie om uw woning grondig op te meten en op bouwkundig - en installatietechnisch niveau door te lichten. Aan de hand van de opgenomen gegevens bepaalt hij vervolgens de officiële Energie-Index van uw woning.

Meten is weten.

Lees meer over de Energie-Index…

Energielabel

Vanaf € 10,- inclusief BTW

Nu gratis bij QuickScan of Energie-Index!

Misschien hebt u alleen een Energielabel nodig. Dan leveren wij gewoon een Energielabel.
Toch is het de moeite waard om even iets verder te kijken. Ontdek welke grote voordelen wij u bieden. Bij WOONHUIS duurzaam kunt u bijvoorbeeld ook een QuickScan aanvragen. Dan komt een ervaren EPA-adviseur bij u op locatie, die samen met u de mogelijkheden doorneemt om uw woning te verduurzamen. Daarbij wordt natuurlijk uitgegaan van uw specifieke situatie.

Dat heeft zo zijn voordelen.

Lees meer over het Energielabel…

Maatwerkadvies

Het Maatwerkadvies is de volgende stap na de Energie-Index. In het Maatwerkadvies bekijken we aan de hand van de Energie-Index wat er concreet verbeterd kan worden.
Op die manier leiden de kleinste aanpassingen tot de grootste besparingen.

WOONHUIS duurzaam werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven, zodat we met de meest duurzame materialen tot de kleinst mogelijke aanpassingen kunnen komen. Zo streven wij samen met u naar de beste resultaten om uw doel te bereiken. Dat bespaart u energie en kosten. En samen sparen we het klimaat.

Lees meer over het Maatwerkadvies…

Subsidies & leningen

Ook voor hulp bij het aanvragen van subsidie staan wij voor u klaar.
Past u meerdere energie besparende maatregelen toe? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie.
WOONHUIS duurzaam helpt u bij het aanvragen van uw subsidie(s).

Direct online zien voor welke subsidies u in aanmerking komt?

Energiesubsidiewijzer.nl is een initiatief van Milieu Centraal en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De site geeft een helder overzicht van alle subsidies, leningen en andere regelingen die in uw woonplaats beschikbaar zijn voor het energiezuiniger maken van een woning. Het gaat om regelingen op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau.

Hier klikken opent Energiesubsidiewijzer.nl in een nieuw venster/tabblad.