WOONHUIS duurzaam voor u als particulier

Een grote uitdaging van deze tijd is de aarde leefbaar te houden. Een aarde met schone lucht, schoon water en een vruchtbare bodem, die we door kunnen geven aan onze kinderen en toekomstige generaties.

Iedereen kan een steentje bijdragen.

Bij WOONHUIS duurzaam doen wij dat door met particulieren en professionele partijen samen te werken aan een samenleving waarin het streven naar energiebesparing en duurzame oplossingen centraal staat.

WOONHUIS garandeert volledige onafhankelijkheid en objectiviteit bij onderzoeken en adviezen die door onze gecertificeerde adviseurs worden uitgevoerd en uitgebracht. Wij onderhouden geen enkele commerciële binding met enige leverancier of uitvoerende partij. Dankzij deze onafhankelijkheid is ons onderzoek en advies vrij van beïnvloeding.

Deze pagina biedt u een helder overzicht van onze diensten.

 

Onze diensten voor particulieren

QuickScan

€ 269,- inclusief BTW

U hebt dus besloten om voor energiebesparing te gaan. Geweldig!
Maar wat is er mogelijk in uw situatie? En wat kunt u het beste doen?

Een QuickScan op locatie door één van onze deskundige adviseurs brengt uw opties snel voor u in kaart. Zo komt u gauw te weten wat u aan uw woning kunt verbeteren om energie te besparen. En wat uw verdere mogelijkheden op dat gebied zijn.

Lees meer over de QuickScan…

Maatwerkadvies

Het Maatwerkadvies is de volgende stap na het Energielabel. In het Maatwerkadvies bekijken we aan de hand van het Energielabel wat er concreet verbeterd kan worden.
Op die manier leiden de kleinste aanpassingen tot de grootste besparingen.

WOONHUIS duurzaam werkt samen met enkele gespecialiseerde bedrijven, zodat we met de meest duurzame materialen tot de kleinst mogelijke aanpassingen kunnen komen. Zo streven wij samen met u naar de beste resultaten om uw doel te bereiken. Dat bespaart u energie en kosten. En samen sparen we het klimaat.

Een maatwerkadvies oude stijl kan alleen met de hiervoor in 2012 ontwikkelde software worden opgesteld. Met deze software kan het Energielabel van het gebouw niet exact bepaald worden. Als u nu, of later een officieel Energielabel nodig hebt adviseren we onze service Energielabel+advies.

Subsidies & leningen

Ook voor hulp bij het aanvragen van subsidie staan wij voor u klaar.
Past u meerdere energie besparende maatregelen toe? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie.
WOONHUIS duurzaam helpt u bij het aanvragen van uw subsidie(s).

Direct online zien voor welke subsidies u in aanmerking komt?

Energiesubsidiewijzer.nl is een initiatief van Milieu Centraal en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De site geeft een helder overzicht van alle subsidies, leningen en andere regelingen die in uw woonplaats beschikbaar zijn voor het energiezuiniger maken van een woning. Het gaat om regelingen op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau.

Hier klikken opent Energiesubsidiewijzer.nl in een nieuw venster/tabblad.