Over ons

WOONHUIS duurzaam ...

... begon in 2015 als een samenwerking tussen ondernemer Remco de Vries en bouwkundige Daniel van der Lek, allebei met praktijkervaring in renovatie van woningen. Dit leidde tot de oprichting van een gezamenlijk bedrijf en in samenwerkingsverbanden met beleggers, investeerders, beheerders, adviesbureaus en zelfstandige adviseurs.

In 2023 besloot Remco de Vries zich te gaan concentreren op het mondeling adviseren van particulieren en het ondersteunen van de gemeentelijke adviesdiensten in de regio van Ede.  Zo werd WOONHUIS duurzaam een eenmanszaak in Rotterdam, met als vaste adviseur Daniel van der Lek.

Onze organisatie…

…kenmerkt zich door een gedegen kennis van de actuele stand van zaken op het gebied van duurzaamheid. Wij werken met korte lijnen, grote deskundigheid en de ‘personal touch’. Zo garanderen onze medewerkers een kwalitatief hoogstaande begeleiding van uw traject naar optimale duurzaamheid.

Onze medewerkers…

…hebben de benodigde expertise, ervaring en vooral: een passie om met u samen te werken aan de verduurzaming van uw object(en).

Wij werken continu aan…
…de verdere verbetering van onze diensten, waarbij wij altijd net een paar stappen verder zullen blijven gaan.

Onze opdrachtgevers…

…zijn vooral particuliere en zakelijke woningeigenaars binnen het gebied van Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort, Eindhoven.

Als u óók overweegt…

…om rendabel in duurzame oplossingen voor uw vastgoed te investeren…

Dan bent u bij WOONHUIS duurzaam aan het juiste adres!

Daniel van der Lek, bouwkundig ingenieur en EPA-adviseur

 

Daniel van der Lek

bouwkundig ingenieur,
EPA adviseur

Daniel richt zich vanuit zijn expertise op het vaststellen van de bouw- en installatietechnische staat van zowel woningen als utiliteitsbouw.
Hij begeleidt u graag bij het behalen van uw duurzame doelstellingen.