Betaalt u teveel? Wij halen het terug voor u. No cure, no pay.

Energiebelasting

Over elke kWh stroom of m³ gas die u verbruikt, betaalt u Energiebelasting. Maar het kan zijn, dat u teveel Energiebelasting betaalt.
WOONHUIS duurzaam zoekt het voor u uit en haalt het teveel aan betaalde Energiebelasting voor u terug. No cure? No pay.

De Energiebelasting werd in 1996 voor het eerst ingevoerd om verbruikers te stimuleren om bewuster en zuiniger met energie om te gaan. U betaalt de Energiebelasting aan uw energieleverancier, die ze vervolgens weer afdraagt aan de Belastingdienst. Maar in bepaalde situaties komt het voor, dat er ten onrechte teveel Energiebelasting wordt berekend.

WOONHUIS duurzaam heeft besparing op energiekosten hoog in het vaandel staan. Om die reden maken we er werk van om uit te zoeken of u teveel betaalt. Maar alleen weten dat u teveel Energiebelasting betaalt is zure kennis, als u de ten onrechte betaalde Energiebelasting niet terug kunt krijgen.

Ook daar bieden wij u de ideale oplossing: WOONHUIS duurzaam weet de weg om het teveel betaalde bedrag aan Energiebelasting voor u terug te vorderen. En we zijn zó zeker van onze zaak, dat wij het werk kostenloos voor u doen als wij de ten onrechte betaalde Energiebelasting niet voor u terugkrijgen.

Zo kunt u meer geld besparen dan u voor mogelijk hield.
Maak uw WOONHUIS duurzaam — en bereik uw doel snel en efficiënt.

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.